Bar Chart

OVER ONS

Wave

 Taaltopper B.V. staat voor

 het leveren van kwalitatief hoogstaande cursussen 

 op een toplocatie in Rotterdam         

Cursussen op Topniveau!

 

Onze school staat voor het leveren van kwalitatief hoogwaardige cursussen op een toplocatie in Rotterdam. Wij zijn een nieuwe en innovatieve school met betrokken en gecertificeerde docenten. Wij geloven in ieders talent. Wij hechten veel belang aan een goede intake zodat zowel voorkennis als toekomstmogelijkheden goed in kaart worden gebracht. Dit doen wij om je zo goed mogelijk in Nederland op weg te helpen. Onze school is gevestigd in het Groot Handelsgebouw. Dit is een centrale locatie in Rotterdam met moderne klaslokalen en vele voorzieningen. Tevens een prachtige bedrijfsomgeving met veel mogelijkheden voor een goede voorbereiding op de arbeidsmarkt. Leren vinden wij dan ook meer dan alleen kennis opdoen in een klaslokaal. Wij geloven in leren in de praktijk. Zo zetten wij naast waardevolle taalkennis en vakgerichte cursussen 

in op het opbouwen van een netwerk via netwerkbijeenkomsten, excursies en stages.

Samen naar een betere toekomst...

Volg je ambitie, blijf leren.

  Wij vinden persoonlijke ontwikkeling een belangrijk aandachtsgebied. Daarom proberen we je daarbij waar mogelijk te       ondersteunen en dit te faciliteren. Dit doen wij door persoonlijke aandacht,  advies en de juiste begeleiding te geven tijdens de cursus.

- Cursus Nederlandse Taal

     Klik hieronder voor meer informatie.

 

 

 

 

- Cursus CCVX Tentamen Training

   Klik hieronder voor meer informatie

 

 

 

- Cursussen in de beauty wereld

   Klik hieronder voor meer informatie

Hieronder vindt je ons cursusaanbod:

Classroom Lecture
 
Male Student

4 voordelen van het volgen van een cursus

 

1. Je toont dat je ambities hebt

Door het volgen van een cursus ontdek je wat jouw passies en kwaliteiten zijn waardoor jij jezelf wilt blijven ontwikkelen. Dit is gunstig voor het verloop van jouw carrière.

2. Een extra specialisatie biedt meerwaarde

Ook als je al beschikt over de nodige kennis is het verstandig om verder te kijken. Als je bijvoorbeeld als kapper ook nog kennis bezit over manicure of pedicure is dit een voordeel voor een (toekomstige) werkgever of voor jou als ondernemer. Jij kunt jezelf hiermee onderscheiden.

3. Verdieping in het vak levert meer mogelijkheden

Als jij toe bent aan verdieping in jouw vakgebied dan kan een cursus een goede optie zijn. Ben jij bijvoorbeeld kapper en zou je graag willen doorgroeien naar een meer allround functie? Dan kan het volgen van een cursus in de beauty wereld een goede beslissing zijn. Het lijkt nu misschien een hele investering, maar straks levert het je veel meer op.

4. Je kunt een andere richting inslaan

Stel jij hebt al een tijd een baan die prima bij je past, maar jij wilt toch graag iets anders doen. Al een tijd bezig met knippen van haar, maar eigenlijk zou je ook graag klanten willen opmaken (visagie)? Volg dan een cursus die aansluit bij jouw passie en durf de stap te nemen om totaal iets anders te gaan doen.